Deze site is de opvolger van mijn Blog MickelMoen / VW T5 van camper naar DC en onderliggende blogs. Voor een groot gedeelte blijven deze blogs actief. Daar waar van toepassing , wordt dat hier doorgelinkt. De verschillende onderwerpen kun je vinden op de diverse pagina's met bijbehorende nieuwe berichten.

Zoeken

De zoekfunctie hier werkt alleen voor alles op deze site. De Blogger-pagina's hebben een eigen zoekfunctie.

Over het ontstaan van Mickel Moen.

De naam Mickel Moen komt uit het Noors. Eigenlijk is het Mikkel een typisch Noorse naam. Moen spreek je uit als Mo-en.

We kwamen de naam tegen op een naambordje in de tuin bij een huis in Noorwegen op onze eerste vakantie naar dit land in 1981. De naam is blijven hangen en onze eerste poes kreeg die naam. Toen ik naar aanleiding van de ombouw van onze bus naar camper hierover ging publiceren, heb ik als nickname Mickel Moen gekozen. Toen had ik nog geen idee, dat deze naam een begrip zou worden. In eerste instantie in de VW-bus- en camperwereld. Het blog op Blogger nadert inmiddels de 1,5 miljoen page-views.

Ik ben actief op meerdere camperfora:

Ik wens jullie veel plezier op deze site.

Geert.